Cookie Politik

 

Denne side er ejet og drevet af
PLINTHIT  Aps
Helsingforsgade 27
8200 Aarhus N
Telefon: 20 68 16 65
Email: Info@plinthit.com

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Vi anvender cookies på vores hjemmeside for at optimere din brugeroplevelse og gøre den endnu bedre. Du kan til enhver tid vælge at slå cookies fra på din computer eller tablet. Hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner.

Alt information omkring privatliv og/eller personlige oplysninger bliver behandlet i henhold til persondataloven. Vi indhenter ikke oplysninger, der kan identificere dig personligt via vores website. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev benytter vi bl.a. oplysninger om navn og e-mail. Vi videregiver under ingen omstændigheder dine oplysninger til tredjepart og benytter dem heller ikke til andre formål, medmindre du har accepteret dette. Hvis dine persondata fejlagtigt er blevet givet til os kan du kontakte os på info@plinthit.com, så vil vi selvfølgelig slette dine data.

Udover cookies benyttes Google Analytics. Google Analytics bruges til, at analysere hvorfra og hvordan, gæster kommer til vores hjemmeside, og hvordan de generelt agerer, når de er her. Denne slags data giver os værdifuld indsigt i, hvor vi kan optimere vores hjemmeside og dermed give en endnu bedre brugeroplevelse. Hvis du ønsker at vide mere om Google Analytics, og hvad redskabet indebærer for dig som besøgende på vores hjemmeside, kan du læse mere på www.google.com/analytics.

PLINTHIT tager ikke ansvar for indhold på andre hjemmesider, som vi linker til, eller måden hvorpå de behandler personoplysninger. Når du besøger en anden hjemmeside, opfordrer vi dig derfor til at læse om den respektive indehavers behandling af personoplysninger og lign. væsentlige erklæringer. Strengt nødvendige cookies Denne type cookies er nødvendige for at kunne gennemføre et køb, da de husker, hvilke design du har lagt i din indkøbskurv samt hvor langt du er nået i din ordre.

Ydeevne-cookies Disse cookies hjælper os med at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside. De indsamler blandt andet oplysninger om, hvilke sider der oftest besøges, og om de besøgende får fejlmeddelelser fra hjemmesiden. Funktionalitets-cookies Disse cookies hjælper os med at ensarte hjemmesiden for dig. De husker de valg du tidligere har truffet, eksempelvis valg af sprog, brugernavn osv. De sørger endvidere for din sikkerhed, mens du er logget ind.

Målrettede cookies Denne type cookies sikrer, at du kan dele og synes godt om indholdet på vores hjemmeside. Samtidig bruges de til at målrette kampagner og annoncer, så de er relevante for dig. De reducerer også det antal gange du får vist en reklame, og hjælper med at måle effektiviteten på reklamekampagner.

Håndtering af dine cookieindstillinger

Hvis du ønsker at undgå brugen af cookies, skal du ændre dine browserindstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du blokerer for brugen af cookies, så får du ikke det fulde udbytte af vores hjemmeside, eksempelvis kan du ikke gennemføre et køb.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller brugen af cookies, afhængigt af din browser:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash Cookies Mac og Apple (Safari)

Andorid Telephones

Windows Phone