GRATIS FRAGT OVER 300KR. TIL PAKKESHOP ∙ HURTIG EKSPEDITION

Holdbare og hårdføre sandposer

Holdbare og hårdføre sandposer

Bliver sandposerne grimme, når de ligger udenfor? Kan sandposerne godt tåle regnvejr? Hvad gør jeg, hvis jeg spilder på mine sandposer? 

Hos PLINTHIT får vi rigtig mange spørgsmål om vores sandposer. Det forstår vi udemærket! Det meste stof, som danskerne omgiver sig med, falmer eller mugner, hvis det udsættes for solens skarpe stråler eller sommernattens dug. Sådan en skæbne ønskede vi ikke for vores sandposer! Derfor rådførte vi os med stof-eksperter under udvælgelsen af materialer.

sandposer-antracit-og-taupe

Valget faldt på det slidstærke materiale 'solution dyed' polypropylene. At stoffet er 'solution dyed' betyder, at fibrene i stoffet er gennemfarvet (ligesom en gulerod) modsat klassisk kinesisk stof, som er overfladefarvet (forestil dig en radise). Gennemfarvningen betyder simpelthen, at selv efter mange sæsoner med skarp sommersol, så ændrer sandposerne ikke udseende. 

Materialet er altså resistent overfor UV-stråler. Men faktisk er polypropylene også modstandsdygtig overfor skimmel. Det betyder, at du kan efterlade sandposerne udenfor selvom det 'står ned i stænger'. Poserne vil se flotte ud sæson efter sæson!

sandpose-antracit-til-parasolfod

Når du køber en PLINTHIT parasolfod, medfølger to stofposer og to plastikposer. Plastikposerne puttes indeni stofposerne inden sandet fyldes i. På den måde sikrer vi, at sandet ikke bliver vådt og ulækkert, når det regner. 

sandposer-til-parasol

Hvis du spilder vin eller mad på din sandpose, kan du blot tørre posen med en våd klud opblødt i almindelig sæbe. Hvis posen er blevet meget beskidte, tømmer du sandet ud og vasker stofposerne i vaskemaskinen på 30grader. Så ser de ud som nye ☀️